Despre noi

Suntem o companie specializată în domeniul construcțiilor  punem la dispoziție o gama largă și variată de lucrări și de soluții tehnice.

Firma noastra de constructii are o experienta vastă în domeniul construcțiilor  astfel că oferim soluții funcționale pentru toate tipurile de construcții: construcții civile  industriale  case de vacanță  hoteluri  spații comerciale  hale  birouri  apartamente etc. Vă oferim de asemenea servicii de amenajari case și apartamente  lucrări de consolidare și reabilitare locuințe  montaje de instalații (electrice  sanitare  termice)  tâmplarie PVC  zugrăveli.

Seriozitatea  promptitudinea  profesionalismul  experiența şi garanția lucrărilor sunt doar câteva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcții.

Firma noastra dispune de personal calificat în acest domeniu  utilaje si echipamente performante si materiale de calitate de la branduri renumite in domeniul constructiilor.

În calitate de antreprenor general  ne ocupăm de managementul proiectului  coordonarea echipei de constructori  furnizarea materialelor si echipamentelor necesare  asigurarea respectarii termenelor si a bugetului  precum si de verificarea calitatii lucrarilor.

1. TRADIȚIE

Suntem o firmă de construcții fondată în anul 2013 având ca obiect principal de activitate Lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

3. TRANSPARENTA

Este probabil lucrul cel mai important în relația dintre o firmă de construcții și client. Încă de la începutul colaborării vă asigurăm că veți beneficia de transparență totală. În orice moment știți pe ce anume au fost cheltuiți banii dumneavostră.

2. PROFESIONALISM

Relațiile contractuale de lungă durată know-how-ul acumulat și profesioniștii devotați din echipa noastră reflectă gradul de profesionalism la standardele de construcție cele mai înalte.

4. DEZVOLTARE CONTINUĂ

Investim continuu în echipa și resursele pe care le folosim pentru a oferi clienților si partenerilor noștri cele mai bune rezultate.

 

Viziunea noastră

 
Prin proiectele noastre ne propunem să oferim servicii excepționale și un nou stil de viață care să confere beneficairilor noștrii durabilitate siguranță și confort.
Vasta noastră experiența în domeniul dezvoltării imobilelor civile a dus la maximizarea calității în implementarea proiectelor imobiliare de calitate. În ultimii 10 de ani echipa noastră a proiectat dezvoltat și livrat cu succes peste 300 de locuințe civile și multe alte tipuri de imobile cu destinații diverse.
Excelența în calitate se referă la angajamentul unei companii de a livra lucrări de înaltă calitate care îndeplinesc sau depășesc așteptările clienților.
parallax background

MISIUNEA

Așa suntem noi o echipa care construiește viitorul transformă fiecare oportunitate de invesție atractivă într-un proiect valoros.

 

ETICĂ ȘI CONFORMITATE

“ Ne angajăm să construim împreună un viitor mai bun. Vom face toate demersurile necesare pentru a lupta împotriva poluării  a optimiza resursele utilizând economia circulară și a conserva mediul înconjurător.”